Meedoen met: werkgroep Natuurpark De Kleine Aarde

We zijn gestart met natuurontwikkeling en
-beleving op De Kleine Aarde. Denk aan het aanleggen van een Voedselbos, vogel- en vleermuizenkasten onderhouden, houtwallen versterken, het riet en planten van de vijver uitdunnen, wilgen knotten en andere bomen en hagen snoeien, slootkanten selectief maaien. We streven zo naar herstel en ontwikkeling van de rijke natuur, die De Kleine Aarde 1973 - 2011 tot stand bracht. Ook willen we de biodiversiteit versterken en de groene ruimte geschikt maken voor natuureducatie en -beleving.
 
De Natuurwerkgroep Boxtel heeft de intentie om mee te doen, in ruil voor ruimtegebruik op De Kleine Aarde. De Natuurwerkgroep, het KAN en ’t Collectief zijn met elkaar in gesprek over de mogelijkheden. 
 
Wil je meedoen? We werken iedere 2e en 4e zondagochtend van de maand aan het voedselbos en natuurontwikkeling op De Kleine Aarde. Voor meer informatie kun je mailen naar info@kleineaardenetwerk.nl of bellen met 06 2942 6917.
   Initiatiefnemer
   Bestuur van het KAN
   (Wil jij als initiatiefnemer of projectleider van een duurzaam project ook gebruikmaken van deze site en het Kleine Aarde Netwerk? Dat kan! Lees meer hierover bij Meedoen.)
    
   Afbeelding invoegen
    
   Afbeelding invoegen
    
    
   Afbeelding invoegen
    Afbeelding invoegen