Vacatures / gevraagd
 
Wil je als lid van Kleine Aarde Netwerk jezelf actief inzetten voor onze vereniging? Of zoek je een wederdienst voor bijvoorbeeld het gebruik van het educatielokaal of groene buitenruimtes op De Kleine Aarde? Bekijk dan het onderstaande overzicht van zaken waarmee je direct aan de slag kunt of doe je voorstel voor activiteiten / werkzaamheden die niet op deze pagina staat. Wil je iets op je nemen, neem dan contact op met het bestuur.
 

Voor projecten op DKA
Voor de (online) communicatie

 
Gevraagd:
leden voor de Werkgroep Natuurpark De Kleine Aarde
Kleine Aarde Netwerk zet zich op De Kleine Aarde in voor o.a. natuurontwikkeling, -beleving en -educatie. Op afgesproken tijden werken we samen in het park. We zoeken mensen die handig zijn en graag in het groen werken. Ook als je maar af en toe wilt meehelpen ben je natuurlijk welkom. Dit laatste geldt ook voor niet-leden die spontaan aansluiten. De werkgroepcoördinator zal iedereen op de hoogte brengen van wat er gedaan kan worden. Lees meer


 
Vacature: redacteur social media
Ben jij een Facebook-fan en tevens graag op de hoogte van het nieuws van Kleine Aarde Netwerk en andere actuele duurzame zaken in de regio Boxtel? Dan wil jij misschien wel wekelijks de actuele items in beeld en tekst op onze Facebook-pagina en andere sociale media plaatsen. Je kunt daarvoor veel ideeën inbrengen. De eindredactie ligt bij het bestuur.
 
Gevraagd: grafisch ontwerper(s)
• voor het ontwerpen van ons logo
• voor het ontwerpen van een nieuwe header
• voor het ontwerpen van een rolbanner
    Vacature: webmaster van het virtuele Museum De Kleine Aarde 1973-2011
    Als webmaster van het virtuele museum draag je De Kleine Aarde van vroeger een warm hart toe droeg. Behalve webmaster ben je eigenlijk ook 'de conservator' van het online museum. Uit al het beschikbare materiaal (video's, foto's, teksten) maak je een selectie die je geordend weergeeft in beeld en tekst als aparte sectie op www.kleineaardenetwerk.nl. Je krijgt daarbij desgewenst begeleiding en hulp van enkele bestuursleden.