SPEL: Grijze Jagers van De Kleine Aarde 
 
De Kleine Aarde heeft een mooi biodivers park. Je bent van harte welkom om te komen wandelen. Dat geldt natuurlijk ook voor onder de 18, echter dan alleen onder begeleiding van een volwassene. Omdat het een kwetsbaar park is. Maar met het spel 'De Grijze Jagers van De Kleine Aarde' kunnen (buurt)kinderen 
vanaf 11 jaar gecontroleerd op De Kleine Aarde spelen, zónder begeleiding. Het contact verloopt via WhatsApp. De kinderen ontvangen af en toe een appje met een mededeling of een kleine opdracht om vrijblijvend mee te helpen. Zo blijven ze betrokken bij het spel en bij De Kleine Aarde. 
 
App naar Sven Verdrag op nummer 06 - 82 97 12 39 om te vragen of er plaats is. Je ontvangt dan ook de uitnodiging en de spelregels.
 
foto: John Flanagan
 
 
 
              
  
 
Is er plaats, dan kun je je aanmelden in 3 stappen
  1. (Een van) je ouders/verzorgers schrijven zichzelf in als lid van Kleine Aarde Netwerk (lidmaatschap is gratis), via het inschrijfformulier.
  2. Je ouder(s) sturen naar Sven Verdrag het volgende appje: ik ga akkoord met de spelregels en geef mijn kind toestemming om als Grijze Jager op De Kleine Aarde te spelen, onder mijn verantwoording. En onder mijn begeleiding (op afstand).
  3. Jij stuurt ook een appje naar Sven waarin je vertelt waarom je graag Grijze Jager wilt zijn of waarom je graag op De Kleine Aarde komt. En vermeld ook je voor- en achternaam.

Als jullie deze drie punten hebben gedaan, dan wacht je weer op een appje van Sven Verdrag. 

Je wilt vast met vrienden en/of vriendinnen naar De Kleine Aarde komen. Verwijs ze dan naar deze pagina of geef ze het telefoonnummer van Sven om hem te appen.


'De Grijze Jagers van De Kleine Aarde' is een spel van vereniging Kleine Aarde Netwerk, in samenwerking met: Stichting De Kleine Aarde, de imkers Eric en Martien, Stichting Voedseltuin Boxtel en de catering en hostel van De Kleine Aarde: Bonne Vie. Het spel is bedoeld om een beperkt aantal (buurt)kinderen gecontroleerd op De Kleine Aarde te laten spelen zonder begeleiding.