Meedoen met: werkgroep Natuurpark De Kleine Aarde

Op De Kleine Aarde zijn we gestart met natuurontwikkeling en - beleving. Denk aan het aanleggen van een Voedselbos, vogel- en vleermuizenkasten onderhouden, houtwallen versterken, het riet en planten van de vijver uitdunnen, wilgen knotten en andere bomen en hagen snoeien, slootkanten selectief maaien. We streven zo naar herstel en behoud van de rijke natuur welke tot stand zijn gekomen door De Kleine Aarde 1973 - 2011, versterking van de biodiversiteit en groene ruimte voor natuureducatie en -beleving.

Elke vrijdagochtend werken we vanaf 9.00 uur in het Natuurpark. Andere werkmomenten van de week in overleg. Het contactnr. van de coördinatie is 06-29426917.
 
Stichting Werkgroep Natuur- en Landschapsbeheer Boxtel (WNLB) heeft de intentie om mee te doen, in ruil voor ruimtegebruik op De Kleine Aarde. De WNLB, het KAN en ’t Collectief zijn met elkaar in gesprek over de mogelijkheden. 

Wie of wat zoeken we nog?
  • Mensen die mee willen werken op vrijdag of andere tijden. 
  • Bosmaaier, heggenschaar op brandstof, enkele kruiwagens
Zie ook Vacatures / gevraagd. Contact: 06-29426917.
Welke personen en partijen zijn betrokken?
  • diverse leden van het KAN
  • Helicon e.a. leden van 't Collectief De Kleine Aarde
  • WNLB
Initiatiefnemer
Bestuur van het KAN
(Wil jij als initiatiefnemer of projectleider van een duurzaam project ook gebruikmaken van deze site en het Kleine Aarde Netwerk? Dat kan! Lees meer hierover bij Meedoen.)
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Werkmomenten najaar/winter 2017:
Elke vrijdagochtend vanaf 9.00 uur. Andere momenten van de week in overleg.

Zaterdag 14 oktober van 11.00 tot 15.00 uur met als afsluiting om 15.00 uur een ledenkennismaking KAN met een drankje en hapje.
Afbeelding invoegen