Meedoen: KAN ook voor jou! 
 
Sinds februari 2017 zetten we vanuit de vereniging diverse plannen en projecten in gang, waar hopelijk velen de vruchten van plukken. Wil je ons steunen (als passief lid of als donateur), zie je kansen of wil je een bijdrage leveren aan projecten? Lees hier hoe je mee kunt doen.
 
Lid worden
Als lid van KAN steun je de verenigingsdoelen en kun je je op allerlei manieren laten inspireren voor duurzaam leven. Via het aanmeldformulier, kun je aangeven wat voor jou als lid van belang is. Jouw aanmelding is hoe dan ook waardevol, ook zonder actieve inbreng. Want samen vormen we een breed duurzaam netwerk in de regio Boxtel.  

Duurzame kennis & activiteiten delen
Via de communicatiekanalen van het KAN hebben leden een breed podium om duurzame kennis en activiteiten in de regio Boxtel te delen met zoveel mogelijk inwoners. Deze kanalen zijn in ontwikkeling, maar nu al -zelfs als niet-lid- kun je via de nieuwspagina en nieuwsbrief jouw duurzame activiteiten onder de aandacht laten brengen. Bij het project Platform duurzaam leven vind je meer informatie over wat voor soort duurzame kennis en activiteiten we willen delen. 

Meedoen aan projecten of je eigen project starten
Wil je meedoen aan een van de lopende projecten? Bij de onderstaande projecten lees je waarom, wanneer en hoe we te werk gaan. Er is altijd plaats voor nieuwe projecten die passen binnen de ambities van onze vereniging. Wellicht heb jij ideeŽn of wil je je eigen project starten binnen Kleine Aarde Netwerk. Wij - het bestuur en andere leden - helpen je graag, bv. bij de brainstorm, de start of de promotie.
 
Projecten voor duurzaam netwerk regio Boxtel:
Projecten voor De Kleine Aarde: